TRAUMATOLOGIA

traumatologia

Actualment hi ha molta gent que practica esport, i a més ho fa a un nivell quasi professional. Tots coneixem algú que fa running o ciclisme amb un nivell d’exigència realment alt.

Desafortunadament la medicina pública no s’ha adaptat als requeriments que necessita aquesta part de la població. De fet es segueixen proposant tractaments i pautes que són els mateixos que s’aplicaven el segle passat, o fins i tot de vegades l’opció que es dóna és directament una operació quirúrgica.

L’estudi i consulta de qualsevol problema de l’aparell locomotor, ja sigui agut o crònic, cal fer-la des d’una visió àmplia i amb un prisma multidisciplinar per tenir en compte tots els factors causants o condicionants.

A la meva consulta faig tot el possible per sol·lucionar-ho amb tractaments actuals i avançats que permetin seguir l’activitat diària i la pràctica esportiva habituals.

Les patologies que finalment requereixin sol·lució mitjançant cirurgia es realitzarà a la clínica acordada amb el pacient o la mútua corresponent.