Avís legal

El domini www.doctoramanero.com pertany a:Doctora Marta Manero Ricart, c/ Migdia, 16, entresol 4rt. – 17002 Girona –  NIF: 40330567K

PROTECCIÓ DE DADESD’acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, la Doctora Marta Manero Ricart l’informa sobre la seva política de protecció de dades de caràcter personal.Doctora Marta Manero Ricart es reserva el dret a modificar la l’actual política, informant-li prèviament dels canvis que es produeixin mitjançant aquest avís.

Vostè, al facilitar voluntàriament les seves dades personals mitjançant qualsevol formulari d’aquests espais web o missatge de correu electrònic i acceptar el seu enviament, autoritza expressament a Doctora Marta Manero Ricart a que tracti i incorpori en un arxiu de la seva propietat les dades remeses.

La recollida i el tractament de les dades personals que vostè faciliti tenen com a finalitat contactar amb vostè per a donar resposta a les seves peticions, confirmar-li les seves reserves i informar-lo sobre els serveis que ofereix aquesta empresa. Tot això mitjançant qualsevol mitjà de comunicació, inclòs electrònic.

Doctora Marta Manero Ricart ha adoptat les mesures tècniques necessàries per a evitar l’alteració, pèrdua o tractament no autoritzat de les dades personals que vostè faciliti.Doctora Marta Manero Ricart manifesta el seu compromís de confidencialitat respecte al tractament de les seves dades personals.

Vostè té dret a accedir a la informació, rectificar-la si no és correcta, cancel·lar-la o oposar-se al seu tractament mitjançant el correu electrònic info@doctoramanero.com o per comunicació escrita dirigida a:

Doctora Marta Manero Ricart. c/ Migdia, 16, entresol 4rt. –  17002 Girona  –   NIF: 40330567K

Aquesta pàgina Web utilitza cookies pròpies i de tercers per facilitar la navegació per la pàgina web, així com per guardar les preferències seleccionades per l’usuari durant la navegació. No s’utilitzen cookies per guardar o tractar dades de caràcter personal. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.